Via deze link kan je mijn single Off-Road Rider direct vinden op je favoriete streamingsdiensten

8 jaar geleden ging ik voor het eerst in deze ‘look’ op de foto. Met Berno van der Wal een mooie fotoserie gemaakt in Den Haag. Ik was toen begonnen met het realiseren van mijn droom: Een volledig geproduceerd album te maken. Volgens mij had ik de titel Modern Freak Show al bedacht en de songs geselecteerd. Het duurde nog zeker drie jaar voor het album klaar was. In 2017 kwam het uit. Volgend jaar dus het 5 jarig bestaan. Vanaf januari zet ik daarom iedere maand op volgorde vh album een song in het zonnetje met een stukje achtergrondinformatie erbij. 12 songs, 12 maanden! ?

…even in een andere wereld…

Boeken kan vanaf 14 februari om 22.00 uur. Voor de topweken is het raadzaam om je meteen aan te melden.