Wat kun je verwachten komend seizoen?

Meiweek
Begin mei is de eerste totaalweek  in de meivakantie. Intimiteit, prille lentenatuur en verbinding staan centraal in deze week, los van de nodige dosis creativiteit.

Volwassenenweek
We hebben het zomerseizoen uitgebreid om te beginnen met een volwassenenweek, Week 1 (vanaf 7 juli)
Het is al volop zomer en de natuur overweldigend. Er zijn nog maar weinig regio’s die schoolvakantie hebben. Daarom deze speciale totaalweek voor volwassenen (16+). Op je boekingsformulier kun je ons een hint geven waar jouw belangstelling vooral naar uitgaat; daar kunnen we dan op in spelen met de docentbezetting.

Totaalweken
De weken 2 t/m 7 (vanaf 14 juli) zijn als vanouds totaalweken voor alle leeftijden.  In de weken 3 t/m 6 organiseren we ook de CLAN en CHOC activiteiten.

Hoog- en laagseizoen
Echter: we gaan een hoog- en laagseizoens tarief hanteren. Voor onze middenweken betekent het dat we de prijzen hebben bijgewerkt met de huidige kosten, terwijl we de laagseizoen weken nauwelijks in prijs hebben verhoogd. Zo kun je toch een Charme vakantie kiezen voor als je wat minder te besteden hebt. We hopen op deze manier ook meer vakantie spreiding te creëren voor alle mensen die naar Charme willen komen, en dat worden er steeds meer.

De laagseizoen weken zijn de meivakantie en weken 1, 2 en 7.

  • Boeken kan vanaf woensdag 1 februari om 9:00 uur.

  • Voor de topweken is het raadzaam om direct te boeken in verband met toenemende belangstelling.

  • De boekingen worden verwerkt in volgorde van aanmelding, bedenk van tevoren je tweede keus, totaalweek of blokhut.

  • Vul voor CHOC ook je tweede keus week in!

  • Als er iets is volgeboekt kun je op een wachtlijst komen, houd ons dan graag op de hoogte als je voor een andere vakantie boekt.

  • Let goed op de laatste nieuws pagina, voor boeking tips.

…even in een andere wereld…

Boeken kan vanaf 1 februari om 09.00 uur. Voor de topweken is het raadzaam om je meteen aan te melden.