Tante Serveert!

Tante serveert vanuit haar foodtruck vis-, vlees- of vegetarische maaltijden voor de deelnemers.
Het is ook mogelijk af te halen, maar ook om voor de truck op ons terrasje te komen dineren.

We zijn open van donderdag tot en met zondag, op de woensdag “kids-only ding”
Info of eventuele wijzigingen hoor je rond het kampvuur praatje.
Bestellen voor je aankomst dag kan ook via 0614474400.
We zijn op Charme vanaf woensdag 20 juli tot en met 6 augustus.

Mijn naam is Hil, inmiddels voor velen gewoon “tante”.
Na een aantal jaren op charme te hebben gekookt voor medewerkers en later ook vanuit een tent voor deelnemers rolde ik de theatercatering in… Het is namelijk allemaal de schuld van Frank die mij introduceerde bij Prins te Paard als crewcateraar voor een voorstelling midden in de polder…. Koken in een oude tipi. Buitenlucht, hard werken en mannenvoer waar de dames ook blij van werden.
Daarna volgde Leegwater met Bert Visser, 6 weken aan de noordkant van de afsluitdijk in een grotere tent met gasflessen en water uit jerrycans en een oneindige stroom mensen en een nog langere stroom afwas.
Het idee van een keuken op wielen nam langzaam steeds vastere vorm aan en ik vond een prachtige oldtimer vrachtwagen en bouwde daar een serieuze horecakeuken in mét de felbegeerde vaatwasser.
Ze heet Bertha en In 2014 was ze af en stond ik bijna een maand op Oerol met “Cirque de la faim” en rolde vanaf daar af jarenlang door Nederland en België voor de meest uiteenlopende opdrachten, feestjes, partijen en festivals.
In de festival wereld als Tante Tortilla en Tante Tapas en in de wereld van de schone kunsten als Kunst en Kookwerk, soms met meer en soms met minder mensen die meewerkten. Koken doen we vanuit alle windstreken en met uiteraard met liefde !

Voor vertrek

Kijk voordat je vertrekt naar Charme altijd nog even op de nieuws pagina!