Update 9 April

Creatieve lente in hartje Frankrijk….

We gaan een totaalweek organiseren in de meivakantie: van 30 april – 7 mei. Hoe meer deelnemers er inschrijven, hoe meer disciplines we kunnen verzorgen. In elk geval komen er keuzeprogramma’s voor volwassenen met theater, dans, zang en schrijven. De kinderen en jongeren gaan in hun eigen groepen; afhankelijk van het aantal worden deze groepen verder opgesplitst.

Tegelijkertijd hebben we onder de naam CONTRA een cursusweek voor jongvolwassenen gepland die op een vooropleiding zitten van een kunstvak opleiding. Deze week is ook toegankelijk voor mensen die zich al eerder voor CHOC ingeschreven hebben; CONTRA is echter qua inhoud is meer gericht op persoonlijke groei. Hanna Timmers en Tom Kortbeek gaan deze week begeleiden.
(Deze groep CONTRA gaat helaas niet door dit jaar)

Als je je inschrijft voor deze meiweek moet je wel rekening houden met “lenteweer”: kan prachtig zijn, maar ook koud en nat. We kunnen overal werken in binnenruimtes en als het moet hier en daar een kachel en een vuur aansteken.

In dit soort kleinere weken is er volop ruimte voor Charme om niet alleen binnen de leeftijdsgroepen te werken. Er kunnen ook projecten voor alle leeftijden worden bedacht (b.v. het maken van een speelfilm of musical). De intiemere sfeer geeft meer ruimte voor meer onderling contact.

…even in een andere wereld…

Boeken kan vanaf 14 februari om 22.00 uur. Voor de topweken is het raadzaam om je meteen aan te melden.