Update;

Vanwege de enorme belangstelling voor de CLAN groep (16/17 jr.) hebben we besloten om hiervoor een extra week te organiseren:  in week 5 (6 – 13 augustus).

Naast 4 CHOC weken (18 tm 25 jr.) zijn er nu dus ook 4 CLAN weken.

Tsunami aanmeldingen

Dit jaar waren de hoeveelheid aanmeldingen overweldigend. Vanaf maandagavond 14 februari 22.00 uur kon er worden geboekt bij Charme. Binnen een kwartier waren er 280! mails binnen, de volgende ochtend waren er 550 in de boekings-postbus.

Dat betekent dat we heel veel mensen, waaronder trouwe deelnemers, hebben moeten teleurstellen. Wat ons heel moeilijk afgaat! We hebben de inkomende mails in volgorde van binnenkomst behandeld,  maar doordat er honderden zowat op het zelfde tijdstip binnenkwamen werd het toch een soort loterij. We gaan ons in elk geval beraden hoe we dat beter zouden kunnen doen, alleen… er willen gewoon teveel mensen naar dezelfde weken (vooral 3 en 4) in Charme.

Ingeschreven deelnemers krijgen een aparte e-mail om een account aan te maken op ons platform. Maar ook oud-deelnemers kunnen hiervan gebruik maken. Stuur een mailtje naar frank*charme.nl als je ook op de community site van Charme wilt meedoen.

Groet, Frank en Janhenk

 

…even in een andere wereld…

Boeken kan vanaf 14 februari om 22.00 uur. Voor de topweken is het raadzaam om je meteen aan te melden.