CHARME

Accommodaties

Er is geen kookgelegenheid, douche of toilet, enkel in de twee appartementen Fabri en Stepha. Matrassen en kussens zijn aanwezig, neem zelf dekens/slaapzakken en beddengoed mee. Er is een tafel met stoelen binnen en buiten. Alle accomodaties beschikken over elektriciteit, voor lichte huishoudelijke apparaten of laders. Je kunt er altijd een eigen tentje naast zetten. In het tarief zijn kosten voor eindschoonmaak opgenomen

4-PERSOONS APPARTEMENTEN

Stepha en Fabri

Stephanie en Fabrice GIRAULT, onze buren, hebben 2 appartementjes te huur: de Stepha en de Fabri. Elk met een beneden- en bovenverdieping. Aanwezig: elektriciteit, eigen douche, toilet, kookpitten, een koelkast en een complete keukeninrichting (pannen, borden, glazen, bestek, koffiezetapparaat en waterkoker) en barbeque buiten. Je auto kun je ernaast parkeren. Er is boven een 2-persoons bed en beneden een 2-persoons slaapbank, allebei 1.90 x 1.40 m. Kussens zijn aanwezig. Dekbedhoes/sloop/onderlaken kun je eventueel bij de eigenaars huren, dat kun je bij aankomst regelen (€15,-). Vanaf het familieveld van Charme loop je een trap op naar je appartement.

 

 • Tarief per week

  € 430,-   (Bij je boeking wordt € 25,- extra bemiddelingskosten voor Charme berekend.)

 • Betaling

  Betaling gaat ter plekke bij aankomst, contant rechtstreeks aan de eigenaars Stephanie en Fabrice.

 • Extra tent of hond

  Kom je met extra  tent of hond, dan wordt dat doorberekend bij de eigenaar.

 • Annuleringsregeling

  De annuleringsregeling van Charme geldt niet voor de huur van deze appartementen.

4-PERSOONS BLOKHUT

BARON, familieveld

Standaard Blokhut met verhoogde  veranda, uitkijkend over het familieveld. Uitgerust met 2 (stapel-)bedden, matrassen, kussens, tafel en stoelen. Geen kookgelegenheid. Elektriciteit is aanwezig: een lamp en een stopcontact. Koken kan op de overdekte veranda.

 • Tarief per week

  € 430,- 

4-PERSOONS BLOKHUT

RIBAULT, familieveld

Ambachtelijk gemaakte blokhut, uitkijkend over het familieveld. Uitgerust met een stapelbed en een 2-persoonsbed. Matrassen, kussens, tafel en stoelen, kast. Geen kookgelegenheid. staat al boven. Er is elektriciteit. Koken kan op een plankier onder de kap.

 • Tarief per week

  € 450,-

4-PERSOONS BLOKHUT

BEDU, tussenveldje

Standaard Blokhut op een prachtig  eigen veldje waar twee blokhutten staan. Uitgerust met 2 (stapel-)bedden, matrassen, kussens, tafel en stoelen. Geen kookgelegenheid. Elektriciteit is aanwezig: een lamp en een stopcontact. Op 30 m afstand van het sanitair op het bovenveld (+ invalide eenheid). Koken kan op het terrasje.

 

 • Tarief per week

  € 400,- (incl. eindschoonmaak)

4-PERSOONS BLOKHUT

BOTTET, tussenveldje

Standaard Blokhut op een prachtig  eigen veldje waar twee blokhutten staan. Uitgerust met 2 (stapel-)bedden, matrassen, kussens, tafel en stoelen. Geen kookgelegenheid. Elektriciteit is aanwezig. Er is licht en een stopcontact. Koken kan op het terrasje.

 

 • Gunstig gelegen

  Op 30 m afstand van het sanitair op het bovenveld (met invalide eenheid)

 • Tarief per week

  € 400,-

1-PERSOONS BLOKHUT

MARGAUX, volwassenenveld

Deze miniblokhut met een enkel bed  is een fijne vervanging van je tent. Met elektriciteit, een bed, matras en kussen, tafel en stoel. Geen kookgelegenheid. Je kunt altijd een tent bij de blokhut neerzetten.

 

 • Tarief per week

  € 250,- (incl. eindschoonmaak)

2-PERSOONS BARAKA

JEAN NOËL /PHILIPPE, familie- en volwassenenveld

Buiten is een overdekte veranda met 2 stoeltjes en een tafelblad. Binnen zijn links en rechts van het middenpaadje 1-persoons bedden gemaakt (smalle bedden!). Er zijn 2 Baraka’s : de “Jean-Noël” op het volwassenenveld en de “Philippe” op het familieveld. Elektriciteit is aanwezig: een binnenlamp, buitenlamp en een stopcontact. Geen kookgelegenheid, koken kan op de kleine veranda.

 • Tarief per week

  € 320,-

2-PERSOONS KEETJES

CHRISTINE, KARINE en TIKA verplaatsbaar

Van binnen zijn ze 4 x 2 meter. Keetjes zijn verplaatsbaar. Het tweepersoons bed is 2.00 x 1.40 m met matras en kussens. Verder is er een tafel met 2 stoelen en een setje voor buiten. Te combineren met tentjes ernaast voor de kinderen. Elektriciteit is aanwezig: een lamp en een stopcontact.

 • Tarief per week

  € 330,-

4-PERSOONS VILLATENT

BRIGITTE, familieveld

Aan de rand van het familieveld staat deze zeer ruime  witte tent, met houten vloer. Er is veel leefruimte in en rond deze tent. Er staan twee losse bedden die tegen elkaar kunt schuiven en een stapelbed voor kinderen.

 • Tarief per week

  € 440,-

KAART

Plek van accommodaties

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
1

Appartement Stepha

2

Appartement Fabri

3

BARAKA PHILIPPE

4

BARAKA JEAN NOËL

5

BLOKHUT BOTTET

6

BLOKHUT BEDU

7

BLOKHUT MARGAUX

8

BLOKHUT RIBAULT

9

KEETJE verplaatsbaar

10

KEETJE verplaatsbaar

11

KEETJE verplaatsbaar

12

VILLATENT BRIGITTE

13

BLOKHUT BARON

KAART

Plek van accommodaties

…even in een andere wereld…

Boeken kan vanaf 1 februari om 09.00 uur. Voor de topweken is het raadzaam om je meteen aan te melden.