CHARME

Accommodaties

Er is geen kookgelegenheid, douche of toilet, enkel in de accommodaties bij de buren, Fabri, Stepha en Matté. Matrassen en kussens zijn aanwezig, neem zelf dekens/slaapzakken en beddengoed mee. Er is een tafel met stoelen binnen en buiten. Alle accommodaties beschikken over elektriciteit, voor lichte huishoudelijke apparaten of laders. Je kunt er altijd een eigen tentje naast zetten. In het tarief zijn kosten voor eindschoonmaak opgenomen.

4-PERSOONS BLOKHUT

RIBAULT, familieveld

Ambachtelijk gemaakte blokhut, uitkijkend over het familieveld. Uitgerust met een stapelbed en een 2-persoonsbed. Matrassen, kussens, tafel en stoelen, kast. Geen kookgelegenheid. staat al boven. Er is elektriciteit. Koken kan op een plankier onder de kap.

4-PERSOONS BLOKHUT

BARON, familieveld

Standaard Blokhut met verhoogde  veranda, uitkijkend over het familieveld. Uitgerust met 2 (stapel-)bedden, matrassen, kussens, tafel en stoelen. Geen kookgelegenheid. Elektriciteit is aanwezig: een lamp en een stopcontact. Koken kan op de overdekte veranda.

4-PERSOONS BLOKHUT

BOTTET, tussenveldje

Standaard Blokhut op een prachtig  eigen veldje waar twee blokhutten staan. Uitgerust met 2 (stapel-)bedden, matrassen, kussens, tafel en stoelen. Geen kookgelegenheid. Elektriciteit is aanwezig. Er is licht en een stopcontact. Koken kan op het terrasje.

 

4-PERSOONS BLOKHUT

BEDU, tussenveldje

Standaard Blokhut op een prachtig  eigen veldje waar twee blokhutten staan. Uitgerust met 2 (stapel-)bedden, matrassen, kussens, tafel en stoelen. Geen kookgelegenheid. Elektriciteit is aanwezig: een lamp en een stopcontact. Op 30 m afstand van het sanitair op het bovenveld (+ invalide eenheid). Koken kan op het terrasje.

 

2-PERSOONS BARAKA

Philippe / Jean Noël, familie- en volwassenenveld

Buiten is een overdekte veranda met 2 stoeltjes en een tafelblad. Binnen zijn links en rechts van het middenpaadje 1-persoons bedden gemaakt (smalle bedden!). Er zijn 2 Baraka’s : de “Jean-Noël” op het volwassenenveld en de “Philippe” op het familieveld. Elektriciteit is aanwezig: een binnenlamp, buitenlamp en een stopcontact. Geen kookgelegenheid, koken kan op de kleine veranda.

1-PERSOONS BLOKHUT

MARGAUX, volwassenenveld

Deze miniblokhut met een enkel bed  is een fijne vervanging van je tent. Met elektriciteit, een bed, matras en kussen, tafel en stoel. Geen kookgelegenheid. Je kunt altijd een tent bij de blokhut neerzetten.

 

2-persoons Tent

Tipi-tent, familieveld

Op het familieveld staan deze 3 ruime tenten met een tafeltje en stoeltjes. Er staan twee losse bedden die je tegen elkaar kunt schuiven.

Eventueel kunnen er nog kinderen bij slapen op hun eigen matje.

2-PERSOONS KEETJES

Christine, Karine en Tika. Verplaatsbaar

Van binnen zijn ze 4 x 2 meter. Keetjes zijn verplaatsbaar. Het tweepersoons bed is 2.00 x 1.40 m met matras en kussens. Verder is er een tafel met 2 stoelen en een setje voor buiten. Te combineren met tentjes ernaast voor de kinderen. Elektriciteit is aanwezig: een lamp en een stopcontact.

4-PERSOONS APPARTEMENTEN

Stepha en Fabri

Stephanie en Fabrice GIRAULT, onze buren, hebben 2 appartementjes te huur: de Stepha en de Fabri. Elk met een beneden- en bovenverdieping. Aanwezig: elektriciteit, eigen douche, toilet, kookpitten, een koelkast en een complete keukeninrichting (pannen, borden, glazen, bestek, koffiezetapparaat en waterkoker) en barbeque buiten. Je auto kun je ernaast parkeren. Er is boven een 2-persoons bed en beneden een 2-persoons slaapbank, allebei 1.90 x 1.40 m. Kussens zijn aanwezig. Dekbedhoes/sloop/onderlaken of het plaatsen van een extra tent, kun je eventueel bij de eigenaars afrekenen bij aankomst. Vanaf het familieveld van Charme loop je een trap op naar je appartement.

 

 • Betaling

  Betalen kan contant rechtstreeks aan de eigenaars Stephanie en Fabrice. Bemiddelingskosten van Charme worden afgerekend bij de boeking.

 • Annuleringsregeling

  De annuleringsregeling van Charme geldt niet voor de huur van deze appartementen.

2-PERSOONS STUDIO

Matté

Stephanie en Fabrice GIRAULT, onze buren, hebben ook nog een kleine studio te huur: de Matté. Het is op de bovenverdieping. Aanwezig: elektriciteit, eigen douche, toilet, kleine kookgelegenheid, een koelkast en keukeninrichting (pannen, borden, glazen, bestek, koffiezetapparaat en waterkoker) en een gezamenlijke barbecue buiten. Er is een 2-persoons bed. Kussens zijn aanwezig. Dekbedhoes/sloop/onderlaken kun je eventueel bij de eigenaars huren, dat kun je bij aankomst regelen (€15,-). Vanaf het familieveld van Charme loop je een trap op naar je studio.

 

 • Betaling

  Betalen kan contant rechtstreeks aan de eigenaars Stephanie en Fabrice. Bemiddelingskosten van Charme worden afgerekend bij de boeking.

 • Annuleringsregeling

  De annuleringsregeling van Charme geldt niet voor de huur van deze appartementen.

KAART

Plek van accommodaties

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
1

BLOKHUT RIBAULT

2

BLOKHUT BARON

3

BLOKHUT BOTTET

4

BLOKHUT BEDU

5

BARAKA PHILIPPE

6

BARAKA JEAN NOËL

7

BLOKHUT MARGAUX

8

VILLATENT BRIGITTE

9

KEETJE verplaatsbaar

10

KEETJE verplaatsbaar

11

Appartement Stepha

12

Appartement Fabri

13

Studio Maté

KAART

Plek van accommodaties

Voor als je nog meer wilt weten…