CONTACT

Organisatie

ELKE WEEK STAAT ER 35-TAL MEDEWERKERS KLAAR

De kerngroep

Frank Odink

Frank Odink

Eigenaar

"Charme een tweede thuis en een plek waar ik mijn ervaring en creativiteit kan inzetten om andere boven zichzelf uit te laten stijgen.” Op Charme leidt Frank meestal de teamvergaderingen, en coördineert de ondersteuning. Buiten Charme werkt hij in het locatietheater als decor en special-effect specialist en bouwt hij schuren en kappen op ambachtelijke wijze.

Janhenk Odink

Janhenk Odink

Eigenaar

“Op Charme komt voor mij alles waar ik belang aan hecht in het leven samen: theater maken, cursussen geven, in de natuur zijn, op de trekker rijden en omringd worden door familie en vrienden.” Kunst maken is belangrijk op Charme, maar verbinding en het maken van contact is voor mij het hoogste. Mijn grootste wens is dat iedereen hier met een goed gevoel vandaan gaat.” Buiten het Charme seizoen is Janhenk actief met onderhoud en de boekingen.

Hanna Timmers

Hanna Timmers

Theatermaker

“Charme geeft ruimte om in een prachtige omgeving nieuwe dingen te proberen en die weer mee te nemen naar mijn werkpraktijk in Nederland.” Hanna is het gehele seizoen inhoudelijk toonaangevend bij Charme. Als theatermaker met jongeren, CLAN en CHOC en als vroege vogel bij de Ochtendbar. Door het jaar heen maakt zij projecten die vaak opereren in de openbare ruimte, ze zijn onderzoeks- en participatief gericht.

Sara Roos Dijkstra

Sara Roos Dijkstra

Gastvrouw

"Charme is voor mij een plek waar verwondering, speelsheid en vertrouwen samenkomen." Sara is theatermaker en creatieveling, op Charme zet ze zich in voor het grote geheel. Lesgeven, jeugddocenten begeleiden of achter de bar, voor haar staat contact en verbinding centraal. Ze is getrouwd met Frank en samen met hun twee kinderen zijn ze het hele seizoen op Charme. In Nederland actief als theaterdocent en kindercoach.

Contact

Klussen, werken of verhuur

Vragen over Charme, werken bij Charme, huur van het Charme terrein?

Je kunt Charme snel bereiken met het contactformulier en je hebt binnen een dag antwoord

 • Klusweken

  Er valt altijd veel te doen om het landgoed op orde te houden. Veel boswerk, maar ook allerlei onderhoud op technisch gebied. Vooral het opbouwen voor het seizoen is veel werk. De week voor het zomerseizoen 2023 is van 17 – 24 juni. Heb je zin om fysiek aan de gang te gaan op Charme buiten het seizoen, stuur dan even een mailtje met je vaardigheden.

 • Werken op Charme

  Charme heeft een grote kern van trouwe medewerkers. De meesten willen elk jaar weer terugkomen. Toch zijn er elk seizoen weer mogelijkheden voor nieuwe medewerkers: docenten, groepsondersteuners, facilitaire ondersteuners. Betaalde en onbetaalde functies.
  Denk je in ons team te passen, stuur dan je motivatiemail met CV en fotootje naar ons toe. Je ontvangt dan ons teamboekje en meestal volgt er een gesprek.

 • Verhuur Charme terrein

  Wil je met je organisatie het Charme landgoed huren, dan zijn er mogelijkheden buiten het zomerseizoen. Neem contact op.

NEEM CONTACT OP VOOR

Praktische informatie

Camping

Adres
Camping Charme
Champgault,
45720 Coullons
France
Frank +33 (0) 608 15 08 61

Kantoor

Adres
Charme B.V.
Havendijk 9
4101 AA, Culemborg
Nederland
info*charme.nl
Tel: +31 (0) 653517041

NEEM CONTACT OP

Het contactformulier

Vul hier je gegevens in, mocht je nog niet in ons bestand staan graag ook je adres gegevens.

3 + 4 = ?

Voor vertrek

Kijk voordat je vertrekt naar Charme altijd nog even op de nieuws pagina!