BLIJF OP DE HOOGTE VAN

Het laatste nieuws op Charme

Totaalweek meivakantie

Voor het eerst gaat Charme een totaalweek in de meivakantie organiseren, van 30 april – 7 mei. Op 9 juli begint de eerste totaalweek, lees verder…

Aanmeldingen: Extra CLAN-week 5

Update; Vanwege de enorme belangstelling voor de CLAN groep (16/17 jr.) hebben we besloten om hiervoor een extra week te organiseren:  in week 5 (6 - 13 augustus).

Fietsweekend Hemelvaart

Eindelijk rust op Charme, geen creatief gedoe maar lekker uit je hoofd op de racefiets. 
Je wordt lekker in de watten gelegd met een ontbijt, lunch en een heerlijke maaltijd vervaardigd door de kok.
lees verder…
nieusbericht Hanna

DAAR BUTEN DE RING

Nieuwe solovoorstelling ‘Daar buiten de ring’ van Medewerker Hanna, in Frascati Amsterdam.

Nieuwe website

En er komt nóg een site voor als je al eerder bent geweest en Charme al kent. Een platform voor .... lees verder.

Single Robert Baarda

Mijn ode aan de avonturiers, de mensen die niet de makkelijke weg kiezen, die risico’s durven nemen om te ontdekken, te zoeken, vallen en opstaan om te vinden. En natuurlijk een ode aan mijn Dakarhelden!

Tweede boek van Irene van der Aart

Na “De boer op” heeft Irene van der Aart (cabaretière/theatermaker en Charmedocent kleinkunst) een vervolg geschreven: “Uitgemolken”. Wederom hilarisch!

Ontspanning in de SPA

Je kunt je op Charme nu ook gebruik maken van een sauna en een hottub voor optimale ontspanning. Beiden op hout gestookt. Op gezette tijden kun je je inschrijven voor een uur of 2 op dit SPA-veldje, wat verder voorzien is van een dompelbad, een buitendouche en een aantal stretchers. Je kunt met maximaal 6 mensen in zowel in de sauna als in de hottub.

Charme op Spotify en Soundcloud

Kom in de stemming of mijmer na! Charme nu ook op Spotify en Soundcloud. Toppers van destijds, vers gemaakte muziek, podcasts…

Voorstelling Kim van Zeben

Kim komt van kinds af aan al op charme en is later medewerker geworden. Met haar ongekend talent voor is zij dan ook vaak te zien in ons avondtheater. Haar voorstellingen zijn dan ook van hoge kwaliteit,  dit seizoen in in  De hond die licht gaf en Belle en het beest.

…even in een andere wereld…

Boeken kan vanaf 14 februari om 22.00 uur. Voor de topweken is het raadzaam om je meteen aan te melden.