Meiweek

Afgelopen seizoen heeft Kim Boomkamp voor het eerst gewerkt als medewerker dans volwassenen. Komend seizoen gaat ze haar afstudeervoorstelling vormgeven op Charme.
Los van enkele workshops dans, gaat Kim in twee dagen toewerken naar een avondvoorstelling, met een mooi lichtplan van de technische dienst. Uiteraard heeft ze daar enthousiaste deelnemers bij nodig.

“Mijn naam is Kim en ik ben 24 jaar. Misschien ken je mij al van mijn eerdere 9 jaren op Charme in CHOC, of van afgelopen zomer als dansdocent. Op dit moment ben ik aan het afstuderen aan de academie voor popcultuur waar ik word opgeleid als artistiek ondernemer. Ik focus me daarbij voornamelijk op voorstellingen maken en beeldende kunst. Dit kan veel vormen hebben. Ik laat me vaak meenemen in het groepsproces waardoor het eindresultaat altijd verrassend en uniek is.
Met veel plezier kan ik nu dan ook aankondigen dat ik mijn afstudeerproject op Charme mag doen dit jaar. Wil jij onderdeel zijn van mijn project en bijdragen aan mijn afstuderen? In de meivakantie zal ik aanwezig zijn als één van de docenten waarbij ik twee dagen ga werken aan de voorstelling.

  • Meer over de meiweek kan je lezen op deze pagina

  • Het is niet nodig je vooraf in te schrijven voor deze activiteit

  • Boeken kan vanaf woensdag 1 februari om 9:00 uur.

…even in een andere wereld…

Boeken kan vanaf 1 februari om 09.00 uur. Voor de topweken is het raadzaam om je meteen aan te melden.